Kontakirajte TheSailmaster
za strokovno pomoč in podporo
Jernej
Jernej Kuhar
051 337 999
info@thesailmaster.si

O nas

TheSailmaster, najprijaznejše mesto za najem jadrnic, katamaranov in motornih plovil na Jadranu.

Ljubiteljem morja, jadranja in morskih dogodivščin omogočamo enostaven, pregleden dostop do najboljših ponudb, v najkrajšem času in za najnižjo ceno. Zagotavljamo storitev po meri. Stalno razpoložljivost. Brezplačen postopek rezervacije. Preverite našo ponudbo na spletni strani www.thesailmaster.si in si zagotovite svoje sanjske počitnice.

Poslanstvo

Zagotavljamo enostaven najem raznovrstnih plovil in organizacijo navtičnih dogodkov, po najnižjih cenah. Osredotočeni smo na želje in zahteve strank, kar pomeni, da si zanje vzamemo čas, poiščemo najboljšo možnost glede cene in kakovosti, smo dosegljivi, prijazni, zanesljivi in prilagodljivi. Vzpostavljamo in ohranjamo odlične partnerske odnose, temelječe na zaupanju, in ustvarjamo prijetno delovno ozračje med zaposlenimi.

Vizija

S profesionalnim delom in motivirano ekipo želimo postati prepoznavni kot prvovrstni ponudnik navtičnih storitev na Jadranu.

TheSailmaster naj predstavlja sinonim visoko kakovostnega, cenovno ugodnega, uporabnikom prijaznega in varnega najema plovil ter organizatorja navtičnih dogodkov.

Vrednote

  • odgovornost
  • skrb za stranke in zaposlene
  • kakovost
  • poštenost in zaupanje
  • gospodarnost

Ekipa

JERNEJJERNEJ

Idejni vodja, gonilna sila in ustanovitelj podjetja. Vezni člen ekipe. Energičen, podjeten, preizkušen na področju najema plovil in svetovanja strankam.

MARKOMARKO

Z ekonomskim in finančnim znanjem doprinaša k uresničevanju zastavljenih ciljev in gospodarnosti. Analitik, tržnik, ustanovitelj podjetja. Svetovalec strankam.

BOJANBOJAN

Informatik, z dolgoletnimi izkušnjami in strastno predan stroki. Naše zamisli v najkrajšem času zavzeto in zanesljvo udejani.

NIKANIKA

Vsestranska, pozitivna. Vedno polna novih zamisli. Nepogrešljiva pri administrativnih in organizacijskih delih v pisarni.