Kontakirajte TheSailmaster
za strokovno pomoč in podporo
Jernej
Jernej Kuhar
051 337 999
info@thesailmaster.si
Navtični sejem Internautica 2018
Navtični sejem Internautica 2018
Napisalthesailmaster
| 14.5.2018

Obveščamo vas, da bo naše podjetje tudi letos del mednarodnega navtičnega sejma INTERNAUTICA, ki bo potekal od 17. do 20. maja v Marini Portorož. Predstavljali bomo naš širok in kvaliteten izbor plovil za najem...

Veselimo se vašega obiska!

___________________________

Mednarodna razstava navtike, INTERNAUTICA ostaja s svojo dolgoletno tradicijo stičišče jadranske navtične industrije in turizma ter predstavlja pomembno priložnost za pregled aktualne navtične ponudbe v regiji, ponuja atraktivne predstavitve novih navtičnih dosežkov na Jadranu in za mnoge obiskovalce pomeni priložnost za zadnji preizkus plovila pred odločitvijo o nakupu.

INTERNAUTICA ni le najpomembnejši jadranski navtični sejem, ki že triindvajset let zagotavlja svojim partnerjem in razstavljavcem različne možnosti za celovito predstavitev njihovih razstavnih programov, obiskovalcem pa ponuja zanimiv pogled v svet navtičnih novosti pred začetkom nove sezone, temveč je tudi izjemno pomemben prodajni sejem, ki vsako leto vzpodbuja boljše prodajne rezultate, saj se prav med samim sejmom realizira veliko poslov, rezultati prodaje plovil in opreme pa ponovno postajajo vse bolj vzpodbudni.

S svojimi raznolikimi vsebinami in prireditvami ponuja možnosti za strokovna srečanja, razne predstavitve, športne in družabne dogodke, kar omogoča številne priložnosti za spletanje novih poslovnih vezi in prijateljstev.

Predstavlja tudi primerno okolje za krepitev aktivnosti vzpodbujanja trajnostnega razvoja s priznanji kot sta “Modra Zastava” za ekološko neoporečna in urejena kopališča in mednarodno priznanje “Jadransko plovilo leta”, za najvidnejše letne dosežke v stroki.

Priznanje za dolgoletno uspešno in kakovostno delo potrjuje tudi najvišji, platinasti status članstva v mednarodni zvezi največjih svetovnih navtičnih sejmov, IFBSO.

Več informacij: www.internautica.net