Kontakirajte TheSailmaster
za strokovno pomoč in podporo
Jernej
Jernej Kuhar
051 337 999
info@thesailmaster.si
Internautica 2016
Internautica 2016
Napisalthesailmaster
| 10.5.2016

V Marini Portorož se je letos že 21. po vrsti odvijal največji jadranski navtični sejem – INTERNAUTICA, ki je potekal  od 4. – 8. maja.

Tudi mi iz »TheSailmaster« smo se odpravili tja, obiskali pa ste nas lahko na eni izmed mnogih stojnic, ki so poleg novih jadrnic, katamaranov, motornih plovil in navtične opreme  ponujali vse potrebne informacije za ljubitelje življenja na valovih.

(Foto: internautica.net)

(Foto: thesailmaster.si)

Razstavljalce in obiskovalce sejma so letos navduševali številni novi modeli jadrnic, med katerimi so izstopali modeli slovenskega podjetja Elan: Elan 210, S3, S4 in S5, ki so zaradi hitrostnih zmogljivosti in športne zasnove namenjeni predvsem športnemu jadranju in regatam, navdušili pa so tudi s svojo bolj luksuzno linijo IMPRESSION, z modeli Impression 35, Impression 40, Impression 45 in Impression 50.

(Foto: delo.si)

(Foto: internautica.net)

Poleg Elana, so v Marini Portorož med drugimi razstavljali še: Hanse s svojo 415-ko, Bavaria z 41-tico Cruiser, Lagoon s svojim katamaranom 400 S2, Dragonfly 25, premierno pa se je predstavila tudi Solaris 50.

(Foto: internautica.net)

(Foto: viridi-travel.si)

Seveda ne gre pozabiti omeniti tudi razkošnih, vrhunsko opremljenih jaht najvišjega cenovnega razreda kot so Chranchi, Feretti, Pershing in Dreamline, ki so požele veliko pozornosti. Po dogovoru si je bilo jahte mogoče ogledati tudi pobližje, ter se vsaj za trenutek preseliti v svet luksuza.

(Foto: FB Internautica)

(Foto: thesailmaster.si)

Poleg plovil, njihove dodatne opreme, ostale opreme za morjeplovce in ljubitelje morja ter nekaterih novih modelov avtomobilov, si je bilo na razstavišču moč ogledati tudi električna in hibridna vozila, ki predstavljajo novosti v tehnologiji ter stremijo k večji ekološki ozaveščenosti, nižjim emisijam in zmanjšani porabi goriva.

Organizirana je bila tudi SUP tekma in Internautica SUP Challenge, kjer so lahko obiskovalci preizkusili svoje ravnotežje, ter Internautica Starboard sprint za najmlajše.

(Foto: thesailmaster.si)

(Foto: thesailmaster.si)

Na letošnji Internautici vsekakor ni manjkalo pestre ponudb plovil, navtične opreme, dobre zabave in družbe. Če vas je letošnji sejem navdušil ali vam vsaj nakazal, da je poletni dopust možno za ne prav veliko denarja preživeti tudi nekoliko drugače, je mogoče prav najem plovila prava odločitev za vas. (nk)

Ponudbo za najem plovil poiščite pri »TheSailmaster«.