Kontakirajte TheSailmaster
za strokovno pomoč in podporo
Jernej
Jernej Kuhar
051 337 999
info@thesailmaster.si

Zakaj charter

V trenutku, ko se znajdete na krovu barke, se vam odpira svet novih doživetij. Ustvari se občutek popolne svobode, ki vam ponudi brezkončne možnosti uživanja v pristnem stiku z naravo. V nasprotju z omejitvami ustaljenih poti pri potovanjih s potniškimi ladjami ali preobljudenostjo obmorskih letovišč in hotelov, ponuja najem barke neomejeno mobilnost, zasebnost ter možnosti, prilagojene izključno vašim potrebam in željam.

Naj vašo domišljijo vodijo neomejene možnosti potovanja po morju. Najem plovil ponuja občutek svobode, omogoča prijetna doživetja, pobeg iz vsakdanjih rutin, bolj kot katerokoli drugo počitnikovanje.

Prednost čarterja je možnost načrtovanja lastne poti in njeno popolno uresničitev. Najem barke vam omogoča raziskovanje najbolj spektakularnih krajev, a vedno z veliko mero udobja in varnosti.
Doživljanje morja na način, ki je bil še nedolgo tega rezerviran le za redke izbrance, se je dandanes cenovno močno približalo klasični hotelski ali apartmajski ponudbi in postalo dosegljivo vsem ljubiteljem morja, ki si želijo drugačnih, pristnejših doživetij.

Preverite našo ponudbo. Za zgodnje ali »last minute« rezervacije, ki se ponujajo skozi celo leto, je še posebej ugodna.
Najem plovila je primeren za vsakogar. Čeprav je običajno, da ima vsaj en član posadke predhodne izkušnje z upravljanjem plovil podobne velikosti, kot tudi vsa potrebna dovoljenja za plovbo, je barko možno najeti tudi v primeru, ko takšne osebe med zbrano ekipo ni.

V tem primeru vam priskrbimo izkušenega, profesionalnega kapitana – skiperja, ki bo ves čas ali le za določene posamezne dni, kolikor ga boste potrebovali, skrbel za varno plovbo, ob upoštevanju vseh vaših želja.
Kje drugje kot na barki lahko doživite sončni zahod vsak dan na drugem mestu, a le korak od morja?

Ne glede na to ali želite obiskovati obalna mesta, pristanišča polna zabave, preživeti večino svojega časa na odprtem morju ali preživljati počitnice v samotnih zalivih, vedno ste v središču dogajanja. Odločitev je le vaša.
Iskanje miru v krogu družine, brez množic in stresa, »party boat« s prijatelji ali »teambuilding« s sodelavci?

S pravo izbiro plovila to ni več vprašanje. Čeravno so vsa s prostorom bolj ali manj omejena, odvisno od izvedbe trupa in njegove dolžine, ima vsako plovilo dovolj prostora za vse člane posadke in skupno druženje. V vsakem primeru znotraj svoje kabine obdržite popolno zasebnost.
Ste jadralski navdušenec, iščete pomorsko avanturo? Ali iščete le udobno počitnikovanje za družino in prijatelje, z veliko možnosti plavanja v neokrnjenih zalivih, raziskovanjem sveta pod gladino ali drugih zabavnih aktivnosti? Najem plovil s svojimi skoraj neomejenimi možnostmi omogoča izbiro prave rešitve za vsakogar.

Vaša naloga je le, da ob povpraševanju svoje želje in pričakovanja čim natančneje izrazite, da bi se jim lahko TheSailmaster svetovalci pri izboru najboljših ponudb kar najbolje približali.
Najem barke je najboljša odločitev za pobeg iz vrveža vsakdanjega življenja in prava vstopnica k novim morskim dogodivščinam odkrivanja neznanih krajev.

Želite obiskati oddaljene kraje in otočja, se potapljati k ladijskim in letalskim razbitinam, ostankom svetovnih vojn, odkrivati svet pod morjem ali pa obiskovati naravne znamenitosti, srednjeveška mestna jedra in trdnjave ter poletne festivale? Najem plovil ponuja nepozabna doživetja pri raziskovanju naravnih čudes Mediterana.

Za tiste, ki iščete več, vam počitnice na barki nudijo prave mornarske izzive, hkrati pa predstavljajo popolne luksuzne počitnice. A ne le zaradi udobja, predvsem zaradi vseh raznovrstnih možnosti raziskovanj, pristnega stika z naravo, odkrivanja divjine in naravnih habitatov.