Kontakirajte TheSailmaster
za strokovno pomoč in podporo
Jernej
Jernej Kuhar
051 337 999
info@thesailmaster.si
5 razlogov zakaj rezervirati plovilo zgodaj
5 razlogov zakaj rezervirati plovilo zgodaj
Napisalthesailmaster
| 28.11.2016

Ste eden tistih, ki začne razmišljati o svojih poletnih jadralskih dogodivščinah takrat, ko je zima za nami, ko je pomlad že v polnem razcvetu ali celo na pragu poletja? Se vam šele tedaj popolnoma izčisti ideja, s kom, kam, kdaj oditi? In končno, se šele tedaj soočite z dilemo, kakšno plovilo sploh najeti, da bo zadovoljstvo popolno in strošek za družinski proračun še sprejemljiv?

Spontani in last minute izleti so sicer lahko zabavni, kadar pa gre za najem plovila, obstaja veliko dobrih razlogov, zakaj je zgodnji najem dobrodošel. Spodaj vam jih predstavljamo 5!

 

Velika izbira med plovili

Tisti, ki želite izbirati točno določene modele jadrnic, katamaranov ali motornih plovil, boste v času poletne sezone morda morali vzeti v zakup, da določenih plovil takrat več ne bo na voljo. Seveda so vedno na razpolago dodatna plovila, vendar nam predčasna rezervacija omogoča veliko več izbire.

sailboats hvar

(Foto: 1zoom.net)

 

Zagotovljene nizke cene

Čeprav je marsikomu misel na poletno jadranje v tem trenutku, ko smo komaj na začetku zime, povsem nesmiselna in preuranjena, pa je za poznavalce 'timing' ravno pravi. V tem času je izbira plovil popolna, cene pa nizke.

boats from the air

(Foto: shutterstock.com)

 

Poljuben izbor destinacij

Bolj, ko se bliža sezona jadranja, več plovil je že rezerviranih, kar pomeni vedno manjši izbor štartnih destinacij. Zgodnji najemi pa omogočajo popoln izbor in neomejeno avtonomijo.

marina trogir

(Foto: marinatrogir.com)

 

Pravočasno sestavite svojo ekipo

Dandanes živimo hiter in razgiban življenjski tempo. Pri poznem načrtovanju in koordinaciji skupinskih počitnic se vedno najde nekdo, ki mu datum ne ustreza, zato sestavljanje ekipe včasih predstavlja problem. Z zgodnjo rezervacijo se lahko temu izognete.

saling crew

(Foto: pinterest.com)

 

Izognite se hitenju pred odhodom

Ali obstaja kaj boljšega, kot so načrtovane počitnice, pri čemer ti ni treba misliti na nič drugega, kot to, kaj boš spakiral za s seboj? Z zgodnjo rezervacijo si zagotovite mirno glavo, in se že od prvega dne, brez stresa, prepustite brezskrbnemu dopustu na valovih.

luggage beach

(Foto: kayak.com)

Preverite našo široko ponudbo plovil tukaj in si tako zagotovite svoj nepozabni navtični dopust!